At Sahibi ve Yetiştirici Sayın Cem SEVİM'e teşekkür ediyoruz.
 At Sahibi ve Yetiştirici Sayın Cem SEVİM'e teşekkür ediyoruz.

At Sahibi ve Yetiştirici Sayın Cem SEVİM tarafından okulumuza hibe edilen ŞAHSUNA isimli ingiliz ırkı kısrak meslek yükseokulumuzun atçılık ve yetiştiricilik faaliyetlerinde kullanılacak. Şahsuna isimli ingiliz kısrağın pedigri bilgilerine aşağıda ulaşabilirsiniz.

At Sahibi ve Yetiştirici Sayın Cem SEVİM'e meslek yüksekokulumuza değerli destekleri için çok teşekkür ediyoruz. Bilindiği üzere kendisi atçılığımızın uluslararası platformlarda temsil edilmesi için ciddi gayret göstermektedir. At Sahibi ve Yetiştirici Sayın Cem Sevim ; dış paydaşımız olarak  ilerleyen günlerde Bursa Uludağ Üniversitesi Mennan Pasinli Atçılık MYO ziyarette bulunacaklarını, profesyonel eğitim ve yetiştiricilik faaaliyetlerimizde desteklerinin artarak devam edeceğini belirterek, meslek yüksekokulumuzla işbirliği içerisinde çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirttiler. 

İlerleyen günlerde atçılık faaliyetlerimizin artarak devam edeceğini umduğumuz Sevim Ekürüsi'ne ilgi ve destekleri için tekrar teşekkür ediyoruz. 

Kaynak:https://www.tjk.org/TR/YarisSever/Query/ConnectedPage/AtKosuBilgileri?1=1&QueryParameter_AtId=26181

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [24-Ağu-2022]

Haber Görüntüleme : [816]