2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ BAHAR YARIYILI DANIŞMANLAR KOMİTESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Gülşen GONCAGÜL başkanlığında, Yüksekokulumuz 2021- 2022 Eğitm-Öğretim Dönemi Bahar yarıyılı "Danışmanlar Komitesi" toplantısı gerçekleştirildi.

2021-2022 Bahar yarıyılı Danışmanlar Komitesi toplantısında, Meslek Yüksekokulumuzun faaliyetlerin değerlendirerek, 2022-2023 Eğitim-Öğretim güz ve bahar yarıyılları için, komite üyelerinden görüş ve öneriler alındı.Atçılık faaliyetlerimizin yeni Eğitim-Öğretim yılında planlı bir şekilde yürütülebilmesi için, yeni hedef ve  işbirliği süreçleri belirlendi.Üniversitemiz senatosunda yeni onaylanan ders planları değerlendirerek,  yapılan değişiklikler hakkında  komite üyelerine bilgiler verildi.Bu süreçten sonra, yapılacak verimli çalışma ortamının gereklilikleri hakkında paylaşımlarda bulunuldu. Meslek Yüksekokulumuzun örgütsel hedeflerinde çerçevesinde gerçekleştirilen, 2021-2022 bahar yarıyılı faaliyet raporu, müdürümüz Doç. Dr. Gülşen GONCAGÜL tarafından komite üyelerine sunuldu.

Danışmanlar komite üyelerinin teklifleri ile, 2022-2023 Eğitim-Öğretim güz yarıyılı danışmanlar komitesinin Bursa Atlı Spor Klubü'nde, bahar yarıyılı danışmanlar komitesinin ise Bursa Osmangazi Hipodromu'nda yapılması oy birliği ile kararlaştırıldı.

Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Gülşen GONCAGÜL iyi dilek ve temennileri ile toplantı son buldu.

Haber Tarihi : [03-Haz-2022]

Haber Görüntüleme : [675]