ÖĞRENCİLERİMİZLE KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ KARTEPE ATÇILIK MESLEK YÜKSEKOKULU’NA VE TJK KARTEPE HİPODROMU'NA TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ
 ÖĞRENCİLERİMİZLE KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ KARTEPE ATÇILIK MESLEK YÜKSEKOKULU’NA VE TJK KARTEPE HİPODROMU'NA TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ

            Bursa Uludağ Üniversitesi Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen teknik gezi kapsamında Kocaeli Üniversitesi Kartepe Atçılık Meslek Yüksekokulu ve TJK Kartepe Hipodromu'nu öğrencilerimizle ziyaret ettik.

            Kocaeli Üniversitesi Kartepe Atçılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Öğr. Üyesi Dr. Erdener BALIKÇI'nın nezaretinde öncelikle öğrencilerimize atçılık uygulamaları kapsamında uygulama alanları, donanım ekipman ve hippoterapi uygulamaları  hakkında bilgi verildi. Kartepe Atçılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Erdener BALIKÇI’ya ve tüm personele gösterdiği ilgi ve hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyoruz.

            Teknik gezimizinim ikinci kısmı   TJK Kartepe Hipodromu oldu. Hipodrom Müdürü Sayın Ali Cumhur ÖZERTAŞ Hipodrom hakkında bilgi verdi. Teknik gezimiz kapsamında verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.

            Gerçekleştirdiğimiz teknik gezimiz ile öğrencilerimizin farklı alanlarda ve ünitelerde yürütülen atçılık faaliyetlerini değerlendirme imkanı buldular.   Konukseverlikleri için Kartepe Atçılık Meslek Yüksekokulu ve TJK Kartepe Hipodromu Yönetimine destekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [24-May-2022]

Haber Görüntüleme : [832]