19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında "Hayalindeki Renklerle Çevreni Renklendir" projesi Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlendi.
 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında "Hayalindeki Renklerle Çevreni Renklendir" projesi Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlendi. Tüm katılımcılara açık olan etkinlikte, öğrencilerimiz, üniversitemizin farklı birimlerinde çalışan akademik ve idari personelimiz ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

Meslek Yüksekokulumuz Sekreter Vekili Sayın Nesrin ERKAL'ın yürütücülüğünü yaptığı etkinlikte öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın hayalindeki çevreyi renklendirmek amacıyla “Hayalindeki Renkle Çevreni Renklendir ve Hayalindeki Rengi Kap Gel” projesini 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda hayata geçirdik.Etkinliğe katılan misafirlerimiz hayalindeki rengi kapıp gelerek ruh halini yansıtan özgür düşüncelerle etraftaki masa, kaldırım taşları, ağaçlar ve objeleri renklendirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan etkinliğimizde Rektör Hocamız Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz'un katılımı bizleri onurlandırdı. Rektör Hocamız Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve Mennan Pasinli Atçılık MYO Müdürü Doç. Dr. Gülşen GONCAGÜL  onur ve yüksek onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimize belgelerini taktim ettiler.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleriyle  birlikte hayata geçen projemizde gençlerimizin hayallerinin, enerjilerinin ve potansiyellerinin bu ülkenin geleceği olduğu bilinciyle birlik beraberlik içinde hareket etmeyi, çevreyi temizlemeyi ve renklendirmeyi aynı zamanda uyum içinde çalışmayı ve eğlenmeyi hedefledik. Proje faaliyetlerimiz ve aktivitelerimiz piknik ve ikramlarla devam etti. Kaşıkta yumurtayı düşürmeden taşıma yarışı, çuvalla koşma yarışı, sandalye kapmaca, halat çekme, top oynama, at binme ve dans gibi farklı oyunlarla katılımcılar keyifli anlar yaşadı. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan atlı akrobasi gösterisi katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi. Boyalarla çevredeki banklar, kaldırım taşları, at figürlü kalıplardan sprey boyalarla çiftlik duvarı boyama aktiviteleri ile şenlik havasında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleriyle birlikte hayata geçen projemizi tamamladık.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [20-May-2022]

Haber Görüntüleme : [799]