Hayalindeki Renklerle Çevreni Renklendir
 Hayalindeki Renklerle Çevreni Renklendir

            Tüm Bursa Uludağ Üniversitesi ailesinin Hayalindeki Renklerle Çevreni Renklendir (Hayalindeki Rengi Kap Gel) projesinin bir parçası olması bizleri çok mutlu edecektir. Bahar mevsimi her yeşilin rengârenk çiçeğe dönüştüğü mevsimdir. Bizlerde Baharın güzelliklerini sizlerle birlikte çevremizi renklendirerek, birlik ve beraberlik içinde güzel bir piknikle taçlandırmak istedik. Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulunu tanımak ister misiniz? Çocuklarınızın atlarla birlikte vakit geçirmesini, ailenizle birlikte eşsiz doğada piknik yapmak ve hayalinizdeki renklerle Yüksekokulumuzun çevresini renklendirerek sizin de bir katkınız olsun istemez misiniz? .Öyleyse Piknik sepetinizi, hayalinizdeki renk olan boyayı, oynamak için ip, top vb .şeyleri alıp gelebilirsiniz.

             Bu projenin gerçekleştirmesini sağlayan ve Yüksekokulumuz için yapılacak her türlü güzel fikirleri destekleyen müdürümüz Doç.Dr.Gülşen GONCAGÜL hocamıza teşekkürler…

             Etkinlikte Neler Yapılacak :

-Yüksekokulumuz tarafından çay demlenecektir.

- Piknik yapılacak.

- Değişik oyunlar oynanacak (Kaşıkta yumurtayı düşürmeden taşıma yarışı, çuvalla koşma yarışı, sandalye kapmaca, halat çekme, top oynama vb.)

- Getirdiğiniz boyalarla çevredeki banklar, kaldırım taşları, at figürlü kalıplardan sprey boyalarla çiftlik duvarı boyama.

- Yüksekokulumuzda dikili bir ağacının olmasını isteyen, bir fidan dikebilir.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [10-May-2022]

Haber Görüntüleme : [722]