GÜZELOCAK EKÜRİSİ'NDEN MESLEK YÜKSEKOKULUMUZA ANLAMLI ZİYARET
 GÜZELOCAK EKÜRİSİ'NDEN MESLEK YÜKSEKOKULUMUZA ANLAMLI ZİYARET

GÜZELOCAK EKÜRİSİNDEN MESLEK YÜKSEKOKULUMUZA ANLAMLI ZİYARET

GRAYSTORM isimli aygırı bünyelerinde barındıran Gazi Şampiyonu Güzelocak Ekürüsi'ni Meslek Yüksekokulumuzda ağırladık. Bilindiği üzere Güzelocak Ekürüsi kısragımız Laguna Sunrise'ın 2021 yılı aşımında aygırları GRAYSTORM ile yetiştiricilik faaliyetlerimizi desteklemişlerdi. Sağlıklı bir gebelik süreci ardından kısragımız Laguna Sunrise ideal konformasyona sahip ve babası GRAYSTORM isimli aygırın yapısal özelliklerine referans veren erkek bir tay dünyaya getirmişti. Güzelocak Ekürüsi yöneticisi ve at sahibi Sayın Ahmet GÜZELOCAK ve antrenörlerinden oluşan ekip meslek yüksekokulumuzu ziyaret ederek, erkek tayımızı yerinde inceleyip, yetiştiricilik faaliyetlerimiz hakkında bilgi alışverişinde bulundular.   

Güzelocak Ekürüsi yöneticisi ve at sahibi Sayın Ahmet GÜZELOCAK ve ekibi, Bursa Uludağ Üniversitesi Mennan Pasinli Atçılık MYO ziyaretlerinde, profesyonel eğitim ve yetiştiricilik faaaliyetlerimizde desteklerinin artarak devam edeceğini belirterek, meslek yüksekokulumuzla işbirliği içerisinde çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirttiler. 

İlerleyen günlerde atçılık faaliyetlerimizin artarak devam edeceğini umduğumuz Güzelocak Ekürüsi'ne ilgi ve destekleri için teşekkür ediyoruz. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [30-Mar-2022]

Haber Görüntüleme : [760]