18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Deniz Zaferi’nin 107. yılı etkinliğimiz
 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Deniz Zaferi’nin 107. yılı etkinliğimiz

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu,  18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Deniz Zaferi’nin 107. yılı dolayısıyla öğrencilerinin öncülüğünde bir etkinlik düzenledi.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Deniz Zaferi’nin 107. yılı dolayısıyla öğrencilerimizin öncülüğünde düzenlenen etkinlikte Öğr. Gör. Dr.  Mert DİKİCİ'nin katılımıyla , "18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'Nİ ANMA TÖRENİ" konulu online söyleşi düzenlendi.

Programın sunumu öğrencimiz Gizem DÜŞÜNCELİ tarafından gerçekleşti. İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşunun ardından, öğrencilerimizden Ahmet Anıl YILDIZ'ın gitar eşliğinde seslendirdiği Çanakkale Destanı adlı orotoryo büyük beğeni topladı. Öğrencimiz Senem KORKMAZ'ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ve Öğr. Gör. Dr.  Mert DİKİCİ'nin katılımıyla , "18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'Nİ ANMA TÖRENİ" konulu online söyleşi ile etkinliğimiz son buldu.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Deniz Zaferi’nin 107. yılı dolayısıyla öğrencilerimizin öncülüğünde gerçekleşen etkinlikle, bu şanlı günü anmış olmanın mutluluğunu yaşadık.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [19-Mar-2022]

Haber Görüntüleme : [892]