8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADIK

Meslek yüksekokulumuz kadınlar günü kapsamında üniversitemizden birimimize destek veren değerli emeçilerini ağırladık. Akademik, idari  personelimiz ve öğrencilerimizin ev sahipliği yaptığı organizasyonumuzda, at sahibi ve yetiştirici Sayın Veli Akbulut'un sponsorluğunda kadın misafirlerimize günün anısına çiçek takdimi yapıldı. İkramlarla ve iyi niyet dilekleriyleriyle son bulan organizasyonumuza katılım sağlayan  tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

Dünyada olan tüm insanları yetiştiren, ilk eğitimini veren, her zaman fedekarlığa hazır, şevkat timsali varlıklarımız, KADINLARIMIZIN ; eşitlik,özgürlük ve mutluluk dolu, pozitif ayrımcılığın devam ettiği ve şiddetten uzak bir gün değil, bin yıllar geçirmesi dileğiyle DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ kutlarız.

Haber Tarihi : [10-Mar-2022]

Haber Görüntüleme : [898]