BECMA FORGE FİRMASI'NDAN MESLEK YÜKSEKOKULUMUZA NALBANTLIK EĞİTİMİNDE KULLANILMAK ÜZERE PROPAN GAZLI NALBANT OCAĞI HİBE EDİLDİ.
 BECMA FORGE FİRMASI'NDAN MESLEK YÜKSEKOKULUMUZA NALBANTLIK EĞİTİMİNDE KULLANILMAK ÜZERE PROPAN GAZLI NALBANT OCAĞI HİBE EDİLDİ.

 

Becma Forge Firması'ndan meslek yüksekokulumuza nalbantlık eğitiminde kullanılmak üzere propan gazlı nalbant ocağı hibe edildi.

Becma Forge Firması 2008 yılında İstanbul'da Daştan ÖZBEK tarafından demircilere ve demir dövme sanatkarlarına tav ocakları üretmek üzere kurulmuş olup şu an avrupada çeşitli ülkelere tav ocakları ihraç etmektedir.

Firmanın kurucusu Sayın Daştan ÖZBEK, Becma Forge Tav Ocakları ve Ekipmanları San. Tic. Ltd. Sti. olarak uzun yıllar boyunca edindikleri tecrübeler ışığında, farklı çözüm ortaklarıyla çeşitli boy ve özelliklerde ürettikleri yüksek kalite yenilikçi propan gazlı tav ocaklarını dünyanın farklı yerlerindeki demir ustalarının beğenilerine sunduklarını belirtti.  Atçılık Meslek Yüksekokulları nalbantlık uygulama derslerinde, özellikle sıcak nal uygulamaları ve nalı şekillendirme aşamalarında akademik bir çözüm ortağı olarak ülke genelinde ürünlerinin kullanılmasından büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Ayrıca ülke genelindeki tüm atçılık meslek yüksekokulları ile müdürümüz Doç. Dr. Gülşen GONCAGÜL aracılığı ile temasa geçtiklerini söyleyen Daştan ÖZBEK hocamıza çabaları ve özverili çalışmaları için teşekkür etti. Ürünlerini akademik anlamda üniversitelerde yetişen demir ustalarının ve nalbantların kullanımına sunmanın kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan firma Sahibi Sayın Daştan ÖZBEK;  "Kurulduğundan bu güne kadar BECMA FORGE demir dövme sanatına en iyi çözümleri sunmanın gayreti içinde oldu. Öncelikli ödevimiz, kaliteden ödün vermeden ürettiğimiz ürünleri; sanayi, meslek, teknik ve yüksek okullarla; nalbant ve sanatkârlarla buluşturmak ve ürün paletimizi her yıl geliştirmektir.Kısa sürede Avrupa genelinde gerek sanayi kuruluşlarında, gerek kamu kurum ve kuruluşlarında, gerekse nalbantlar ve sanatkarlar arasında yaygın bir şekilde tercih edildiği gibi dünyanın dört bir yanına ürünlerimizi ulaştırmak ve ülkemizin ekonomisine, istihdama ve bu sanatın ülkemizde yaygınlaşmasına katkı vermek en öncelikli hedefimizdir" dedi.

Becma Forge Tav Ocakları ve Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şirketi'ne üniversitemiz ve meslekyüksekokulumuz adına teşekkürlerimizi sunarız.

 

 

 

 

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [03-Mar-2022]

Haber Görüntüleme : [917]