BATMAN ASLANI AŞIM SEZONUNDA EĞİTİME KATKI SAĞLAYACAK.
 BATMAN ASLANI AŞIM SEZONUNDA EĞİTİME KATKI SAĞLAYACAK.

At sahibi, yetiştirici, antrenör ve aynı zamanda nalbant olarak atçılık sektörü içerisinde uzun yıllar hizmet veren ve halen Bursa Osmangazi Hipodromu'nda faaliyetlerine devam eden Veli Akbulut meslek yüksekokulumuzu ziyaret etti.

Sahibi olduğu Batmanaslanı isimli arap aygırın bu dönemki aşım sezonu için hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Akbulut,  Batmanaslanı'nın aşım bedeli gelirlerinden belirli bir kısmı , Bursa Uludağ Üniversitesi Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu'na katkı sağlamak üzere tahsis edeceğini belirtti. 

Bursa Uludağ Üniversitesi , Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu akademik kadrosunun çalışmalarından memnuniyetlerini dile getiren Veli Akbulut, atçılığa gönül vermiş evlatlarının da eğitim yuvası olan meslek yüksekokulumuza böylelikle katkıda bulunmaktan onur duyduğunu belirtti. İleriki süreçte meslek yüksekokulumuzun aktif bir paydaşı olarak daha geniş alanlarda eğitim-öğretim faaliyetlerinin desteklenmesi adına elinden gelen her türlü yardıma ve işbirliğine açık olduğunu belirtti.

Kendisine kurumumuz ve öğrencilerimiz adına  teşekkür ediyoruz.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [23-Şub-2022]

Haber Görüntüleme : [736]