YÜKSEKOKULUMUZ AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİMİZ İLE GÜZ YARIYILI BİRİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
 YÜKSEKOKULUMUZ AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİMİZ İLE GÜZ YARIYILI BİRİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Gülşen GONCAGÜL başkanlığında 31.01.2022 tarihinde yüksekokulumuz akademik ve idari personelimiz ile güz yarıyılı birim değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Gerçekleşen toplantıda 2021-2022 güz yarıyılı değerlendirilerek, bahar yarıyılı için ön hazırlık çalışmaları hakkında görüş ve öneriler alındı. Atçılık faaliyetlerimizin bahar yarıyılında planlı bir şekilde yürütülebilmesi için akademik ve idari personelin görev dağılımları ve işbirliği süreçleri belirlendi. Ekip çalışması ve kurumsal iletişimin sağlanması ile verimli çalışma ortamının gereklilikleri hakkında paylaşımlarda bulunularak, meslek yüksekokulumuzun örgütsel hedeflerinde başarılı olabilmesi için, bireysel çabaların güçlü ve sağlam bir ekiple desteklenmesiyle gerçekleşen  6 aylık faaliyet raporu müdürümüz Doç. Dr. Gülşen GONCAGÜL tarafından sunuldu.

Akabinde akademik kurulda bahar yarıyılı eğitim-öğretim faaliyet hedeflerimiz, dış paydaş bağlantılarımız ve çiftlik koordinasyon kurulu çalışma hedefleri değerlendirildi. 

Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Gülşen GONCAGÜL iyi dilek ve temennileri ile toplantı son buldu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [04-Şub-2022]

Haber Görüntüleme : [672]