Bursa İl Jandarma Komutanlığı Ziyareti

Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç Dr. Gülşen Goncagül ve Öğr. Gör. Soner Demir  Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya'ya hoşgeldin ziyaretinde bulundular. Şehrimizin kamusal ve toplumsal hayatında mülki,idari ve askeri görevlerini başarı ve özveri ile yürüten Bursa İl Jandarma Komutanlığı ile Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulumuzu buluşturmanın sevinci içerisindeyiz. Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya'ya bu anlamda Bursa Uludağ Üniversitesi, Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu, Atçılık ve antrenörlüğü programımız hakkında bilgiler sunduk. Kendisinin ata yadigarımız "at " için derin hassasiyetlerinin olduğunu ifade eden  Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya'ya bizi ağırladığı için teşekkür ediyoruz.

Haber Tarihi : [03-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [898]