BUÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'ndan Meslek İçi Eğitim

Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulumuzun meslek içi eğitim programı kapsamında " Öğrenci İşleri Merkezi Otomasyon Sistemi" konusunda BUÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'ndan idari ve akademik personelimize eğitim desteği verildi.

BUÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımızın konularında uzman personelleri tarafından verilen eğitim programı kapsamında meslek yüksekokulumuzun öğrenci işleri merkezi otomasyon sistemi bilgileri güncellendi. İdari ve akademik personelimizin katıldığı eğitim programında bizlerle bilgi ve deneyimlerini paylaşan BUÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanımız Sayın Nurten Alakoç, Otomasyon Merkezi Birim Sorumluları Sayın Begüm Bozkurt,  Sayın Oğuz Sak ve Sayın Ziya Uygun ' a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haber Tarihi : [28-Eki-2021]

Haber Görüntüleme : [697]