KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR
 KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Mennan Pasinli Atçılık MYO Kariyer Günleri kapsamında ikinci oturumdaki konuğumuz at sahibi. yetiştirici, ve metalurji mühendisi Sayın Tarık Tekçe'yi ,ağırlamanın sevinci içerisindeyiz. Kariyer günleri etkinlikliğimizin ikinci oturumdaki teması  " Soy Kütüğü Analizi ve Pedigri" başlığı altındaydı. Özçolak Harası yetkililerinden Sayın Tarık Tekçe ve Hakan Özçolak başta olmak üzere hara yetkililerinin Mennan Pasinli Atçılık MYO'ya olan ilgi ve destekleri öğrencilerimiz ve akademik kadromuz tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz Türk Yarışçılığının başarılı ekürilerinden Özçolak Harası'nın kurucusu, yetiştirdiği ve sahibi olduğu safkanlarla önemli başarılara imza atan , At Sahibi, Yetiştirici ve TJK Asli Üyesi Sayın Serdar Kemal Özçolak 'ı saygı ve özlemle anarak başladığımız online toplantımızda yarış atçılığımız, yetiştiricilik faaliyetleri ve öğrencilerimizin kariyer hedefleri ile oluşturulacak protokoller hakkında verimli bir paylaşım gerçekleşti. Doç. Dr. Gülşen GONCAGÜL moderatörlüğünde online olarak gerçekleşen etkinliğimiz kapsamında Sayın Tarık Tekçe öğrencilerimize ve meslek yüksekokulumuza desteklerinin artarak devam edeceğini belirtirken katılımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Paydaşlarımız,sevgili öğrencilerimiz ve kamuoyuna açık olan online etkinliklerimiz pandemi süreci boyunca belirli aralıklarla ve atçılık sektörüne ilişkin farklı konu başlıkları ve konuklarla devam edecek.

Mennan Pasinli Atçılık MYO Kariyer Günleri etkinliklerimizi web sitemizin "Etkinlikler" bölümünden takip edebilirsiniz.

https://uludag.edu.tr/mennanpasinli/etkinlik/index

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [31-May-2021]

Haber Görüntüleme : [1.037]