BURSA OSMANGAZİ BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Bursa Uludağ Üniversitesi Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu ile Bursa Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile 07.04.2021 tarihinde bir yıl süreli olarak işbirliği protokolü imzalanmıştır. Bu çerçevede ilgili  müdürlüğün bünyesinde hizmet veren Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Merkezinde bulunan  atların ve küçükbaş ( koyun, keçi) hayvanların tırnak bakımları ve  nallama hizmetlerinin yapılması sağlanacaktır. Ayrıca  eğitim öğretim dönemi içerisinde Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Merkezi’nin  uygulamalı eğitimlerde öğrencilerimizin uygulama alanı olarak kullanılmasına dair protokol imzalanmıştır.

Haber Tarihi : [08-Nis-2021]

Haber Görüntüleme : [818]