Etkinlik : DÖRT NAL BİR AT ONLARLA FARKLIDIR HAYAT

Etkinlik Bitiş Saati : 16:00

Etkinlik Açıklama :

DÖRT NAL BİR AT, ONLARLA FARKLIDIR HAYAT

Projenin amacı atların dünyasını biraz olsun tanımak ve bizlerin hayatındaki yerinin önemini fark ettirmektir. Birçok alanda katkıları olduğu gibi Eğitim- Öğretimde de büyük rolü olan atlarımızın insanlara kattığı destekleri daha fazla kişiye ulaştırmaktır. Ayrıca bu proje ile ailemize yeni katılan Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu 1. Sınıf öğrencilerimize atlarımızı, çevremizi, üniversitemizi tanıtarak, onlarında sosyalleşmesine katkıda bulunmaktır.

Atları tanımak ve onların dünyasına biraz göz atmak amacı ile mini bir yarışma düzenledik. Yarışmaya katılmak isteyen misafirlerimiz atlarla ilgili güzel sözlerden bir tane hazırlayacaktır. Bu bir şiir, anı, söz vb gibi anlamlı yazılar olabilir. Belirlenen Jüri tarafından en güzel söz, şiir yazı seçilecek ve yazan kişi açık manej alanında antrenörümüz tarafından ata bindirilecektir.

Projede çeşitli etkinlikler yapılacaktır. Daha önceki etkinlikten de hatırlayanlar vardır.

Etkinlikte Neler Yapılacak :

* Yüksekokulumuz tarafından tüm misafirlerimiz için lokma dökülecek, çay ikram edilecektir.

* Piknik yapılacak. Herkes getirdikleri ile piknik yapacak

* Değişik oyunlar oynanacak (Kaşıkta yumurtayı düşürmeden taşıma yarışı, çuvalla koşma yarışı, sandalye kapmaca, halat çekme, top oynama, voleybol vb.)

* Getirdiğiniz at temalı sözlerin sonucunu komisyon duyuracak. Kazanana açık alan manejde biniş, ve Yüksekokulumuz tarafından ne zaman isterse atları tanıma fırsatı tanınacaktır.

* Atlı Gösteri Gurubumuzun gösterisi yer alacaktır.

Tarih ve Yer: 28 Ekim 2022 Saat 12:00 Mennan Pasinli Atçılık MYO

Anasayfaya Dön Tüm Etkinlikler