DÜNYA MATEMATİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMIDA DÜZEMLENEN RESFEBE YARIŞMASI HAKKINDA

Uluslararası Dünya Matematik Günü (14 Mart) kapsamında bölüm olarak düzenlediğimiz etkinliklerden biri olan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Departmanı ile ortak olarak düzenlediğimiz Resfebe yarışması bu yıl canlı olarak yapılmıştır. Bölümümüz çalışma alanında 14 Mart 2023 tarihinde saat 10:00-11:00 arasında üçer kişilik öğrenci takımları resfebelerini o anda verilen konuya göre canlı olarak tasarlamış ve yapmışlardır. Yarışmaya ön elemeleri geçen İlkokul, Ortaokul ve Lise kategorilerinde beşer takım katılmıştır. Aşağıda verilen bağlantılar yardımıyla yarışmada yapılan resfebeleri ve ödül törenine ait fotoğraflara ulaşabilirsiniz. Yarışmaya yapılan resfebelerin asılları 25.03.2023 tarihine kadar bölümümüz sergi alanında sergilenecektir.

Resfebeleri görmek için tıklayınız.

Ödül töreni fotoğraflarını görmek için tıklayınız.

Haber Tarihi : [22-Mar-2023]

Haber Görüntüleme : [1.875]