Matematik ve Fen Bilgisi Öğretmenliğinde Öğrenim Gören Birinci Sınıf Öğrencilerimizin “Kariyer Planlama” dersine “Bursa Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu” Müdiresi Sayın "Ayla Okumuş" konuk oldu.
 Matematik ve Fen Bilgisi Öğretmenliğinde Öğrenim Gören Birinci Sınıf Öğrencilerimizin “Kariyer Planlama” dersine “Bursa Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu” Müdiresi Sayın

Kariyer Planlama dersi 2021-2021 Eğitim öğretim yılından itibaren ülkemizdeki tüm Eğitim Fakültelerinin 1. Sınıflarında zorunlu olarak okutulmaya başlanmıştır. Bu ders kapsamında 07.12.2021 tarihinde “Bursa Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu” Müdiresi Sayın "Ayla Okumuş" konuk olarak derse çevrimiçi olarak katılmıştır. Dersin öğretim elemanı Doç. Dr. Nermin Bulunuz’ un organize ettiği çevrimiçi toplantıda Sayın Ayla Okumuş, önce Fen Bilgisi Öğretmenliğini daha sonra da Matematik Öğretmenliğini kazanmış 1. Sınıf öğrencilerinin derslerine ayrı ayrı bağlanmıştır. Sayın Okumuş, Eğitim Fakültesini yeni kazanan öğrenciler ile mesleki deneyimlerini paylaşmış, 1. sınıftan itibaren nasıl çalışmaları gerektiği,  mesleğe hazırlanırken dikkate almaları gereken çalışmaları, kariyer planlarken dikkat etmeleri gereken ayrıntıları, almaları gereken önlemleri öğrencilere detaylı biçimde hatırlatmıştır. Kariyer Planlama dersinin amaçlarına uygun olarak her iki anabilim dalının öğrencilerinden gelen soruları cevaplandırmıştır. Öğrenciler sorularını Ayla Okumuş hocamıza kendileri bizzat yöneltmiş ve böylece etkin biçimde karşılıklı bilgi aktarımında bulunulmuştur.  Sayın Ayla Okumuş öğrencilere daha çok başında oldukları meslek hayatları boyunca başarılar dilemiş, öğrenciler de hocamıza teşekkür ederek toplantı sona ermiştir.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [20-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [1.800]