Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Öğrenci Kongresi
 Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Öğrenci Kongresi

5. ISERSC

Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Öğrenci Kongresi

22-23 Aralık 2022 tarihlerinde Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi işbirliği ile Çevirimiçi (Online) olarak gerçekleştirilecektir. Uluslararası nitelikte olan kongrenin amacı belirlenen alanlarda çalışan genç araştırmacılar ve akademisyenler için fikirlerini, araştırma sonuçlarını ve tecrübelerini paylaşabilecekleri bir ortam yaratmak, öğrencileri akademik anlamda desteklemek ve güncel bilimsel gelişmeler üzerine kültürel bir tartışma platformu oluşturmaktır.

Kongreye, İşletme, İktisat, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye, Ekonometri, Sosyoloji, Tarih vb. sosyal bilimler alanlarda öğrenim gören lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile akademisyenler başvurabilirler. Kongreye gönderilecek her çalışmada en az bir yazarın lisans, yüksek lisans veya doktora öğrencisi olması zorunludur. Kongrenin dili İngilizce ve Türkçe’dir. Kongreye gönderilen çalışmalar ilgili alanda uzman 2 hakem tarafından değerlendirilecektir.

Kongrede tam metin olarak sözlü sunulan tüm bildiriler online ortamda (CD/flash bellek) yayımlanacak olan tam metin bildiri kitabında basılacaktır. Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Öğrenci Kongresi son özet gönderim tarihi 11 Aralık 2022’dir. Özetlerin, web sayfamızda yayınlanan yazım kurallarına uygun şekilde hazırlanması ve bu adres üzerinden kayıt olunduktan sonra Microsoft Office Word dosyası formatında gönderilmesi gerekmektedir.

Bilgi için bkz. https://isersc.org/kongre

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [09-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [1.545]