EBB Senfoni Orkestrası ile Solist Olarak Konser Vermeye Hak Kazanan Öğrencilerimiz

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası tarafından 31 Mart – 01 Nisan 2018 tarihlerinde yapılan “Genç Solistler” sınavını sonucunda konservatuvarımızdan iki öğrencimiz başarılı olmuştur.

Türkiye’den ve yurtdışından yaklaşık 100 genç sanatçı adayının katıldığı sınavda konservatuvarımız lise devresi 10. sınıf öğrencimiz Ece AKSU ve Piyano Anasanat Dalı Lisans 3. sınıf öğrencimiz Aslıhan BELEN çaldıkları eserler ile jüri tarafından başarılı 2018-2019 konser sezonunda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ile solist olarak konser yapmaya hak kazanmışlardır.

Bugüne kadar çeşitli oda müziği konserleri ve resitaller gerçekleştiren Ece AKSU ve Aslıhan BELEN eğitimlerine üniversitemiz öğretim üyesi Doç. Özgür ÜNALDI ile sürdürmektedirler.

Piyano ASD Başkanı Doç. Beril ÇALGAN, Ece AKSU, Konservatuvar Müdürü Prof. İsmail GÖĞÜŞ, Aslıhan BELEN, Doç. Özgür ÜNALDI

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [06-Nis-2018 13:15]