9. Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi Bursa Uludağ Üniversitesi’nde düzenlendi
 9. Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi Bursa Uludağ Üniversitesi’nde düzenlendi

400’e yakın katılımcının olduğu kongrede farklı üniversitelerden gelen duayen hocalar tarafından yapılan çağrılı konuşmalar yanında 34 sözlü sunum ve 86 poster sunum gerçekleştirildi.

2010 yılında ilkini gerçekleştirdiğimiz Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi’nin dokuzuncusu bu yıl tekrar üniversitemizin ev sahipliğinde gerçekleşti. Kongre açılışına Rektör Prof.Dr.Ferudun Yılmaz, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Cafer Çiftci ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Bilgen Osman katıldı.

Açılış konuşmalarını Kimya öğrenci topluluğu başkanı Sadberk Sevme, Kongre başkanları Doç.Dr. Önder Aybastıer ve Doç.Dr. Aslı Göçenoğlu Sarıkaya, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Bilgen Osman ve Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ferudun Yılmaz’ın yaptığı kongre akademisyenler, sektör temsilcileri ve öğrenciler tarafından 3 gün boyunca ilgiyle takip edildi.

Farklı üniversitelerden gelen katılımcıların birbirleriyle tanıştığı ve bilgi alışverişinde bulunduğu kongre, gelecekteki iş birliklerinin temelinin atılması için de bir fırsat oldu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [08-Haz-2024]

Haber Görüntüleme : [139]