Erasmus Mundus Ortak Yüksek Lisans Programı

Değerli Öğrencilerimiz,

Erasmus Mundus programı, yüksek lisans yapmak isteyen başarılı öğrencilerin, farklı ülkelerden yükseköğretim kurumlarının ve diğer kuruluşların bir araya gelerek oluşturdukları üst düzey yüksek lisans programlarından faydalanarak kendilerini geliştirmelerine yönelik bir ortak yüksek lisans programıdır.

Erasmus Mundus ortak yüksek lisans programlarının ve Avrupa Komisyonu tarafından yayınlanan açık ortak yüksek lisans programlarının linkleri BUÜ Erasmus Koordinatörlüğü web sayfası üzerinden yayınlanmıştır.

Özellikle, lisans programı son sınıfta okuyan ve yüksek lisans yapmayı hedefleyen öğrencilerimiz yurt dışında birden fazla ülkede burs alarak yüksek lisans yapabilecekler ve mezun olduklarında ortak diploma alabileceklerdir. İlgili program hakkında ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linke tıklayınız.

Erasmus Mundus Ortak Yüksek Lisans Programı

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular