Mülakatlarda Başarının Anahtarı Konulu Seminer

Kariyer etkinlikleri kapsamında, Bursa İstihdam & Kariyer Ofisi (BİKO) İnsan Kaynakları Uzmanları Sayın Hülya YAPICI ve Sayın Özgenur DAŞDEMİR tarafından "Mülakatlarda Başarının Anahtarı" konulu seminer Keles Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirilmiştir. Okulumuzdaki programların yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, iş dünyasına dair pratik bilgiler, kariyer hedeflerini belirleme sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar ve iş başvurularında öne çıkmanın stratejileri gibi konular ele alındı.

Seminerin gerçekleştirilmesinde yardımcı olan İşletme Yönetimi Program Başkanı Öğr. Gör. Nilay ORBAY İÇAÇAN'a , Gıda Teknoloji Program Başkanı Öğr. Gör. Dr. Ayşe Kevser BİLGİN'e ve organizasyonu sağlayan İşletme Yönetimi Programı ikinci sınıf öğrencilerine teşekkürlerimizi sunarız.

Haber Tarihi : [26-Tem-2024]

Haber Görüntüleme : [13]