Bahar Etkinlikleri
 Bahar Etkinlikleri

       Keles Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı 15 Mayıs 2024 tarihinde, "Sıfır Atık Lezzetleri: Yeniden Değerlendirilmiş Meyve Sebze Lezzetleri", "Glutensiz Lezzetlerin Tatlı Yolculuğu İsrafsız Sofralar Lezzetli Alternatifler" ve "Fermente Lezzetlerin Peşinde" başlıklarından oluşan özel bir bahar etkinliği düzenlendi. 40 öğrencinin hazırladığı 30 farklı ürünün sergilendiği ve tadım yapıldığı etkinlikte sürdürülebilir gıda uygulamaları ve sağlıklı beslenme konularında bilgi ve deneyim paylaşımı hedeflendi.

      Meyve ve sebzelerin her parçasının değerlendirilmesi, glutensiz tatlı alternatiflerin keşfi, ekmek israfını önlemeye yönelik uygulamalar ve fermente edilmiş lezzetlerin sağlıklı dünyası gibi konuların işlendiği etkinlik hem yeni tarifler öğrenilmesi hem de bilgi alışverişinde bulunulması imkânını sağladı.

        Etkinlik, ürün çeşitliliği ve yeniliğini teşvik ederken, doğaya ve sağlıklı yaşama duyarlı olmanın önemini vurguladı. Katılımcılar, deneyimledikleri lezzetlerle ilgili memnuniyetlerini ifade ederken, gelecek etkinlikler için heyecanlarını dile getirdiler. Tüm Öğrencilerimize ve Katılımcılarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [25-Tem-2024]

Haber Görüntüleme : [38]