TUBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

Tübitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında Gıda Teknolojisi Programından öğrencimiz Zeynep ALÇİ ve danışmanı Öğr. Gör. Dr. Ayşe Kevser BİLGİN’in “Bitkisel Bazlı Sağlıklı Bir İçecek: Pikan Cevizli Su Kefiri” başlıklı projeleri destek almayı başarmışlardır.

Öğrencimiz ve Danışman Hocamız tarafından yürütülecek olan Tübitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamındaki proje başarısı, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğünde düzenlenen bir törenle kutlanmıştır.

Büyük bir özveri ile çalışarak proje üreten öğrencimizi kutluyor, Akademik danışmanlık yapan hocamızı tebrik ediyor ve Başarılarının devamını diliyoruz.

Haber Tarihi : [25-Tem-2024]

Haber Görüntüleme : [29]