Rosetta Stone ve Literatür Tarama ve Araştırma İpuçları Eğitim Semineri.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından hizmete sunulan online dil öğrenme aracı Rosetta Stone ve Literatür Tarama ve Araştırma İpuçları konularında eğitim semineri düzenlenecektir.

Online dil öğrenme aracı Rosetta Stone eğitimi, Bursa Uludağ Üniversitesi’nin tüm mensuplarına (akademik, idari personel ve öğrenciler) hitap etmektedir.

Araştırmacılara yönelik olarak düzenlenen Literatür Tarama ve Araştırma İpuçları eğitimi ise tüm araştırmacılarımıza (akademik personel ve tüm öğrenciler) hitap etmektedir. Söz konusu eğitime katılmak isteyenler için bilgi aşağıda yer almaktadır.

Eğitimci          Uğurcan Özkan (EBSCO Türkiye Eğitim Danışmanı)
  Tarih   02 Mart 2020  Pazartesi
  Saat   10:30 - 12:00
  Yer   Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezi/Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan Salonu

NOT :  Sabah oturumuna katılamayanlar için, aynı gün Prof. Dr. Fuat Sezgin Merkez Kütüphanesi binası Seminer Salonu'nda saat 14.00-15.30 saatleri arasında eğitim tekrarlanacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [25-Şub-2020 08:52]