DOĞRU PARK EDİYORUM HAYAT KURTARIYORUM. #GÜVENLİPARKEDİYORUM

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programı ve Bursa Uludağ Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından ortaklaşa olarak “ Güvenli Park ediyorum.” etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında, özellikle Acil Durumlar Hakkındaki Yönetmelik gereği acil çıkışa uygun, aracın yönü dışarı olacak şekilde park etmemiş araçlara, doğru park etmeye yönelik hazırlanan el broşürleri bırakılarak sürücüler bilgilendirildi. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencileri ve İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü personeli ile birlikte 5 gruba ayrılarak yapılmış olan etkinlikte; 1. grup Eğitim Fakültesi ve Hasan Öztimur İnşaat Fakültesi, 2.grup Tıp Fakültesi , Rektörlük ve çevresi, 3.grup Fen edebiyat Fakültesi ve Mediko Sosyal Alanı,4.Grup Ziraat Fakültesi,Spor Fakültesi, Konservatuvar ve çevresi, 5.grup ise Ali Durmaz Makine Mühendisliği, Faik Çelik Otomotiv Mühendisliği ve Mimarlık Fakültesi, Endüstri Mühendisliği ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bölgelerinde saat 14:00 ile 16:00 arasında el broşürleri dağıtılarak acil durumlarda güvenli park etmeyi yaygınlaştırarak bilinçlendirme çalışmaları yapıldı.

Haber Tarihi : [31-May-2022]

Haber Görüntüleme : [1.046]