Haber

11.12.2024 13:47:04

İznik MYO Gıda Teknolojisi Programı 2.sınıf öğrencilerine Tahıl Teknolojisi I dersi kapsamında BESAŞ’a teknik gezisi düzenlenmiştir

3 Aralık 2024 tarihinde Öğr. Gör. Dr. Berrak DELİKANLI KIYAK koordinatörlüğünde Tahıl Teknolojisi I dersi kapsamında Meslek Yüksekokulumuzun Gıda Teknolojisi Programı 2. Sınıf öğrencilerinin gıda sektöründe uygulama ve çalışma olanaklarına dair bilgi ve tecrübelerinin artırılması amacıyla BESAŞ’a teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik gezi
kapsamında fabrika organizasyon yapısı, yönetim ve işleyişi ile ilgili bilgi verilerek fabrika proses birimlerinin ve ekmek üretim aşamalarının ayrıntılı olarak incelenmesi sağlanmıştır. BESAŞ’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.



Bilgi

Okunma Sayısı: 210
Eklenme Tarihi: 11.12.2024 13:47:04
Güncelleme Tarihi: 11.12.2024 13:47:04

Paylaş