TÜBİTAK-ARDEB 2022 Yılı 2. Dönem 1001 Projelerinin Bilimsel Değerlendirme Sonuçları Açıklanmıştır

Bölümümüzün Öğretim Üyesi olan Doç. Dr. Ali Mardani hocamızın yürütücü olarak görev alacağı "Su Azaltıcı Özelliğe Sahip, Verimli ve Puzolanlı Bağlayıcı Sistemler ile Uyumlu Öğütme Kolaylaştırıcı Katkı Geliştirilmesi" Başlıklı TÜBİTAK 1001 Projemiz TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır. Proje Bursa Uludağ Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve bir sanayi kuruluşu olmak üzere 4 paydaştan oluşmaktadır. Proje kapsamında, Prof. Dr. Kambiz RAMYAR, Prof. Dr. Yunus KAYA ve Olgu ORUÇ araştırmacı olarak görev alacaktır. Proje süresi 36 ay olup, 1 Doktora Sonrası Araştırmacı ve 2 Yüksek Lisans olmak üzere toplamda 3 bursiyerin görev alması öngörülmektedir. Hocamızı tebrik eder, bölümümüze hayırlı olmasını temenni ederiz.

Haber Tarihi : [29-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [4.925]