Yaz okulu başvuruları ön değerlendirme sonuçları

Yaz Okulu Ön Değerlendirme Tamamlanmıştır. Kendi Bölümümüzden alacağınız dersler gösterilmemiştir. Bölüm dışı ve başka üniversitelerden istediğiniz dersleri inceleyerek  vermiş olduğunuz dilekçeye (denklik formu içeriğine) uymayan bir hata varsa lütfen arsltur@uludag.edu.tr adresine bugün (16 Temmuz 2021) saat 17:00'a kadar maille bildiriniz, değerlendirilip ve sonucu size mail yoluyla bildirilecektir.  Hatalar dilekçenize uygun olmalıdır (yani orada yazılmış olması gerekir) sonradan ekleme şeklindeki "hata olmuş" taleplerinin dikkate alınmayacağını biliniz. Ayrıca, bu formlarda iki farklı üniversiteden yaz okulu için ders talep ettiği halde bizim bölümden de ders alanlar en fazla 2 üniversiteden alabilir kuralını ihlal etmiş olacaklarından otomasyon yaz okulu sonunda dersten geçmiş olsanız bile dışarıdan alacağınız derslerin notunu girmeyeceğini daha sonra mağdur olmamak adına unutmayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [16-Tem-2021 13:08]