Erasmus+ Teaching Mobility Etkinliğimiz

İngilizce Öğretmenliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zübeyde Sinem GENÇ,  Kuzey Makedonya Uluslararası Balkan Üniversitesinde 27 Kasım- 2 Aralık 2023 tarihlerinde Erasmus+ Teaching Mobility kapsamında görevlendirilmiştir. Ziyareti boyunca Prof. Genç, Kuzey Makedonya eğitim sistemi hakkında bilgi edinmiş ve Uluslararası Balkan Üniversitesinin İngilizce Öğretmenliği Anabilim Dalı öğretim üyeleri ile gelecek zamanlarda uluslararası düzeyde projeler ve araştırma yapmak için fikir alışverişinde bulunmuştur. Birçok Avrupa ülkelerinden akademisyenlerin katıldığı Erasmus haftasında, Bursa Uludağ Üniversitini tanıtan bir sunum yapan Prof. Dr. Zübeyde Sinem Genç, ziyaret boyunca katılımcı akademisyenlere ve Uluslararası Balkan Universitesi öğrencilerine yabancı dil öğretimi ve  öğretmen eğitimi konusunda toplam sekiz saat ders vermiştir.

Haber Tarihi : [03-Şub-2024]

Haber Görüntüleme : [250]