Makine Programı BUMATECH Teknik Gezi

28 Kasım-01 Aralık 2019 tarihlerinde Bursa Tüyap-Fuar Merkezinde düzenlenen BUMATECH –Metal ve Sac İşleme Teknolojileri  ve Endüstriyel  Otomasyon  fuarına Makine programı öğrencileri ve öğretim elemanlarımız tarafından teknik gezi düzenlenmiştir.

Metal , Sac İşleme ve Endüstriyel  Otomasyon  teknolojilerindeki  sektördeki gelişmeleri ve beklentileri  yerinde ve yakından takip edebilmek amacı ile sektörle ilgili firmalar ziyaret edildi. Teknolojideki gelişmeler ve sanayicinin Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden beklentileri hakkında görüşmeler yapıldı.

Özellikle bir Bursa firması tarafından geliştirilen 5 eksen Cnc freze tezgahının yakında faaliyete girecek olması , ayrıca bir Kocaeli firması tarafından geliştirilen büyük çaplı Cnc torna tezgahının fuarda yer alması bizleri ve öğrencilerimiz onurlandırdı.

Haber Tarihi : [05-Ara-2019]

Haber Görüntüleme : [1.192]