Sektörle Yüz Yüze - 37

28 MAYIS 2019 SALI GÜNÜ SAAT 14.00 DA SEMİNER SALONUNDA SUNUM ETKİNLİĞİ DÜZENLENİLMİŞTİR.

2018–2019 Eğitim ve Öğretim bahar yarıyılı döneminde Üniversite, Sanayi işbirliği çerçevesinde  “SEKTÖRLE YÜZYÜZE 37” Etkinliği çerçevesinde İnegöl Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Programında öğrenim gören öğrencilerle Bilgisayar Destekli Çizim (CAD) ve Bilgisayar Destekli Üretim (CAM) konularına yönelik güncel gelişmelerin aktarılmasının amaçlandığı, TOPSOLID Türkiye ekibinin de katılacağı, bir söyleşi düzenlenmiş, ayrıca dönem içerisinde bu dersleri alarak başarılı olan öğrencilere ‘’ TOPSOLİD TÜRKİYE ’’ ekibinden Yılmaz İLGÜN ve Yasin ÇETİNDAĞ tarafından öğrencilere başarı sertifikası verilmiştir.

ORGANİZASYON: MOBİLYA VE DEKORASYON PROĞRAM BAŞKANLIĞI

Haber Tarihi : [30-May-2019]