Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanlığı, MİKRO YAZILIM A.Ş. ile Ortaklaşa Sertifika Dağıtım Töreni Düzenlemiştir
 Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanlığı, MİKRO YAZILIM A.Ş. ile Ortaklaşa Sertifika Dağıtım Töreni Düzenlemiştir

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanlığı , MİKRO  YAZILIM  A.Ş. ile  ortaklaşa sertifika dağıtım töreni düzenlemiştir.  

13.05.2019 Pazartesi  günü Saat 14:30   da  Yüksekokulumuzun Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü  II.sınıf  öğrencilerine Mikro programı  eğitimlerini  başarı ile tamamlamaları nedeniyle  ” Temel Düzey  Mikro  My Erp  Eğitimi Başarı Belgesi “  dağıtım  töreni  düzenlemiştir.

Okulumuzun Seminer salonunda gerçekleştirilen başarı belgelerinin  dağıtım töreninde konuşan Mikro Yazılım A.Ş. Eğitim  Yöneticisi  Sayın  Ahmet ŞAĞIN  ;  kendisinin  de  Bilgisayar  Öğretmenliği   bölümü  mezunu olduğu ve  Yazılımsız hiç  bir  alan olmadığı  ve Muhasebe  paket programlarından  Mikro ve Zirve paket programlarının aynı çatı altında toplandıklarını  ve çok önemli  iki  muhasebe programı olduklarını belirtmiştir. Muhasebe Önlisans  eğitiminin önemli olduğu , bu eğitimin tamamlanması sürecinde yazılımın çok ama çok önemli olduğu  , muhakkak bu eğitimi alan öğrencilerin herhangi bir  yazılıma ilgi duymalarını ve öğrenmeleri gerektiğine vurgu yapmıştır. İşletmelerde yaygın olarak muhasebeleştirme işlemlerinde kullanılan Mikro programının çok iyi uygulanması ve öğrenilmesi gerektiği  ve bu anlamda MİKRO YAZILIM A.Ş.  olarak  öğrencilerin devamlı yanlarında olduklarının bilinmesi gerektiğine vurgu yapmıştır. Ayrıca öğrencilerimizi İSTANBUL’da  MİKRO YAZILIM A.Ş. Genel Müdürlüğüne  davet etmiştir.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları  Bölüm Başkanı  Öğr.Gör.Yaser GÜRSOY  hocamızda  öğrencilerimize  takdim edilecek olan  Mikro  My Erp  Temel Düzey Eğitimi  Başarı belgelerinin  son derece  önemli  olduğunu  ve  hem  özel hem de  kamu  kuruluşlarında  geçerli  bir belge olduğunun  önemine vurgu yapmıştır.

Okulumuz Mobilya  ve Dekorasyon Bölümü  Bölüm Başkanı  ve  Yüksekokulumuz  Sekreterliği  görevini  Vekaleten yürüten  Öğretim Görevlisi  Sayın  Mustafa  KASTAN    hocamızda ;   teoriden çok uygulama eğitiminin önemine vurgu yaparak Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin  daha kaliteli eğitim almaları gerektiği ve bu anlamda  sektörle  her zaman  uygulamalı eğitimde  yan yana olduğumuzu  , öğrencilerimize  artı değer kazandıracak  bu türden etkinliklere son derece önem verdiklerini  ifade etmişlerdir. Konuşmaların ardından  “Temel Düzey  Mikro  My Erp  Eğitimi Başarı Belgesi “  dağıtım  törenine geçilmiş olup ; başta MİKRO YAZILIM A.Ş.  yetkilileri  olmak üzere  , Okul hocalarımız  öğrencilerimize  “Başarı”  belgelerini   takdim etmişlerdir.

Tören bitiminde  Muhasebe ve Uygulamaları Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Zekerya ÇİFTÇİ tarafından MİKRO YAZILIM A.Ş. Eğitim Uzmanı Sayın  Ahmet  ŞAĞIN   başta olmak üzere tüm yetkililerine  ve  katılımcılara  ;  Okulumuz , Bölümümüz  ve öğrencilerimiz adına  teşekkür edilerek tören sonlandırılmıştır.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [14-May-2019]

Haber Görüntüleme : [1.103]