Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanlığı'nca İşyeri Eğitimi II Dersi Kapsamında Seminer Düzenlendi

Muhasebe  Ve Vergi  Uygulamaları  Bölüm  Başkanlığınca İşyeri  Eğitimi  II  Dersi Kapsamında  Seminer  Düzenlendi

İşyeri Eğitimi I-II  dersi   kapsamında  Bursa  Serbest   Muhasebeci  Mali  Müşavirler  Odası     Muhasebe     Meslek  mensupları  tarafından  Okulumuz Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü öğrencilerine   06.05.2019  tarihinde  “Beyannameler  ve  Ücret  Bordrosu”   konularında  seminer  düzenlendi.

Okulumuzun  Bilgisayar Laboratuvarında   Uygulamalı  olarak  gerçekleştirilen Seminerde  konuşan  SMMM  Nafia  ÖZYILMAZ  ve  SMMM  Nursel Gönül GÖLBAŞI  ; Muhasebe Önlisans eğitiminin önemli olduğu , bu eğitimin tamamlanması sürecinde   muhasebe  paket  programlarının  iyi  öğretilmesi  gerektiği  ,  Muhasebe  meslek mevzuatının  çok ama çok önemli olduğu  , muhakkak bu eğitimi alan öğrencilerin meslek  ünvanlarını  elde etmek için  büyük çaba sarf etmeleri gerektiğine vurgu yapmışlardır.

Sayın SMMM  Nafia  ÖZYILMAZ  ve  Sayın  SMMM  Nursel Gönül GÖLBAŞI  öğrencilerimize  meslek  mensubu  olarak sürekli  yanlarında  olduklarını  Staj  ve İşyeri  Eğitimi  derslerinde  yanlarında olan öğrencilere  son derece  bu mesleği  doğru  öğretmek   için çaba sarf ettiklerini  ifade  ettiler.  Öğrencilerimiz  tarafından  yoğun soruların sorulduğu  ve her iki meslek mensubu tarafından  soruların  uygulamalı  olarak cevaplandırıldığı  Seminerimiz son derece  yararlı olmuştur.

Seminer bitiminde  Muhasebe ve Uygulamaları Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Zekerya ÇİFTÇİ   tarafından Okulumuz , Bölümümüz  ve öğrencilerimiz adına  teşekkür edilerek her iki  meslek  mensubuna  teşekkür belgesi  takdim edilmiştir..

Haber Tarihi : [09-May-2019]

Haber Görüntüleme : [1.260]