Tekstil Teknolojisi Programı Öğrencilerimiz Sarar Fabrikalarını Ziyaret Etti

Bursa Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojisi Programı Öğrencilerimiz Sarar Fabrikalarını Ziyaret etti.

Bursa Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojisi Programı öğrencilerimiz Sarar Fabrikalarını ziyaret ettiler. Sarar Grup Protokol Müdürü Alaattin Çoban tarafından karşılanan öğrencilerimiz   fabrika gezisi yaparak Cemalettin Sarar tarafından kabul edildi.

Sarar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar yaptığı açıklamada “1944 ‘te kurduğumuz bu şirket çok şükür alnımızın akıyla bugünlere geldi hem ülkemize dünyaya açıldık. Nedenine gelince çok çalıştık teknolojiyi takip ettik hep ileriye baktık buda başarılı olmamızda en büyük etken olmuştur” dedi. Sarar öğrencilerimize gelecekleri ile ilgili nasihatte bulundu.

Haber Tarihi : [29-Nis-2019]

Haber Görüntüleme : [1.097]