Çocuk Gelişimi Programı Öğrencileri İçin “Erken Çocukluk Eğitiminde Teorikten Uygulamaya; Sınıf İçi Öğrenme Merkezleri ve Çocuk Merkezli Sınıf Ortamı” Konulu Seminer Düzenlendi

Çocuk Gelişimi Programı Öğrencileri için “Erken Çocukluk Eğitiminde Teorikten Uygulamaya; sınıf içi öğrenme merkezleri ve çocuk merkezli sınıf ortamı” Konulu Seminer Düzenlendi

Erken çocukluk sınıf ortamlarının çocuğun gelişimini,  yaratıcılığını  destekleyecek ve çocuğun potansiyelini ortaya çıkaracak şekilde  düzenlenmesine yönelik   Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerine 27.03.2019 günü İnegöl Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda seminer düzenlenmiştir.

Feriha Uyar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulunun Öğretmeni  “Ümmühan YILMAZ” tarafından Çocuk  Gelişimi Programı öğrencilerine Erken Çocukluk Sınıf Ortamları ve Öğrenme Merkezlerinin düzenlenmesi ile bütünleştirilmiş etkinlik örneklerini  içeren bir sunumun ardından  günlük plan akışı ve kazanım- göstergelerin  bütünleştirilmiş  etkinlik planı ile kazandırılmasına ilişkin öğrencilerin soruları yanıtlanmıştır.

Seminere İnegöl Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı birinci ve ikinci sınıf örgün ve ikinci öğretim öğrencilerinin  katılım ile  sağlanmıştır. Seminerde bilgi ve tecrübesiyle sunumu gerçekleştiren “Ümmühan YILMAZ ve düzenleyen Çocuk Gelişimi Program  Başkanı  Öğr. Gör. Dr.Elif  Yalçıntaş SEZGİN birlikte, öğrencilerin  Çocuk Merkezli Erken çocukluk sınıf ortamlarının  düzenlenmesine  ilişkin uygulamaya dönük  bilgi  ve farkındalık kazanmaları ve mesleğin öneminin anlaşılması amaçlanmıştır. Seminer,  Ümmühan YILMAZ’a teşekkür belgesi  takdim edilerek sonlandırılmıştır.

Haber Tarihi : [03-Nis-2019]

Haber Görüntüleme : [1.136]