Çocuk Gelişimi Programı Öğrencileri için “Mesleki ve Eğitsel Rehberlik” Konulu Seminer Düzenlendi
 Çocuk Gelişimi Programı Öğrencileri için “Mesleki ve Eğitsel Rehberlik” Konulu Seminer Düzenlendi

Öğrencilerimizin sıkça sorduğu sorulara cevap vermek için Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile ilgili Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerine 26.03.2019 günü İnegöl Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda seminer düzenlenmiştir.

İnegöl Meslek Yüksekokulu İşletme Programı’ndan Öğr. Gör. Tolga Bahadır ŞİMŞEK’in sunumuyla Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerine DGS sistemi ile ilgili son bilgiler ve güncel değerlendirmeler içeren bir sunumun ardından öğrencilerin soruları dinlenerek yanıtlanmıştır.

Seminere İnegöl Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı birinci ve ikinci sınıf örgün ve ikinci öğretim öğrencilerinin yoğun ilgisi ile katılım sağlanmıştır. Seminerde sunumu gerçekleştiren Öğr. Gör. Tolga Bahadır ŞİMŞEK ve düzenleyen Öğr. Gör. Elif Satı ÇALIŞ ve Öğr. Gör. Gizem ANŞİN GÜRTEKİN ile birlikte, öğrencilerin kendilerini geliştirebilecek fırsatları değerlendirme, eğitsel ve mesleki farkındalık yaratmak amaçlanmıştır. Seminer,  Öğr. Gör. Tolga Bahadır ŞİMŞEK’e teşekkür plaketi takdim edilerek sonlandırılmıştır.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [02-Nis-2019]

Haber Görüntüleme : [1.050]