V. Uluslararası Mobilya Kongresi “Yenilikçi ve Gelecekçi Yaklaşımlar”

1-4. Kasım.2018 tarihleri arasında V. Uluslararası Mobilya Kongresi “Yenilikçi ve Gelecekçi Yaklaşımlar” ana teması ile bu yıl  Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ev sahipliğinde  Eskişehir’de düzenlendi.

1997 yılında Hacettepe Üniversitesi Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği tarafından gerçekleştirilen ilk Ulusal Mobilya Kongreleri serisinin devamı olarak düzenlenen kongrede ulusal ve uluslararası alanda Mobilya Sektörü üzerine çalışan akademisyenlerin ve profesyonellerin bilimsel çalışmaları paylaşılarak, bilgi ve deneyimleri aktarıldı.

Mobilya ve Dekorasyon Programı Öğretim Elemanları, Öğr. Gör. Mustafa KASTAN ve Öğr.Gör. Eray ERSOY, kongreye katılarak “MOBİLYA SEKTÖRÜNDE MAKİNE VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ BAKIMINDAN GELECEKÇİ YAKLAŞIMLAR” ve “DİJİTAL ÇAĞDA DEĞİŞEN OFİS MEKÂNLARI VE ÇALIŞMA ORTAMI TASARIMINDA GELECEKÇİ YAKLAŞIMLAR” konulu bildirilerini sundular.

Haber Tarihi : [13-Kas-2018]

Haber Görüntüleme : [1.060]