AKIA Otomotiv - Staj, İşyeri Eğitimi ve Mezuniyet Sonrası İş İmkanları Toplantısı
 AKIA  Otomotiv - Staj, İşyeri Eğitimi  ve Mezuniyet Sonrası  İş İmkanları Toplantısı

16 Mayıs 2018 Çarşamba   günü  İnegöl’de faaliyet göstermekte olan  ve otobüs , metrobüs imalatı yapmakta olan AKİA Otomotiv  firması  İKA  sorumlusu  Mehmet Yurtseven  tarafından  Makine ve Elektrik programı  öğrencilerine ; Staj, İşyeri Eğitimi ve Mezuniyet  sonrası  iş  imkanları  ile ilgili  bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.

AKİA Otomotiv  firması  İKA  sorumlusu  Mehmet Yurtseven ;  firma  ve üretimleri hakkında bilgilendirme yapmıştır. Sonrasında ise  AKİA Otomotiv  firmasında staj, işyeri eğitimi yapmak isteyen veya çalışmak isteyen öğrenciler  müracaat formlarını doldurarak teslim etmişlerdir.

Haber Tarihi : [08-Haz-2018]

Haber Görüntüleme : [1.313]