İlahiyatçı Yazar Bilal İşgören Öğrencilerle Buluştu
 İlahiyatçı Yazar Bilal İşgören Öğrencilerle Buluştu

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Bilim Kültür ve Spor Sanat topluluğu ile İnegöl Belediyesinin çözüm ortağı olduğu konferansta ilahiyatçı yazar Bilal İşgören öğrencilerle buluştu. Konferans sonunda öğrencilere yazarın imzasıyla kitap dağıtımı yapıldı.

Organizasyon sorumlusu Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Tolga Bahadır ŞİMŞEK  topluluk danışmanı olarak mesleki eğitim, psikoloji, kariyer rehberliği gibi bir çok konuda gelişim sağlayabilecek çalışmalara imza attıklarını belirtti. Sayın Şimşek ayrıca üniversite gençliğinin sosyal ve kültürel alanda gelişmesi için akademisyenlere büyük iş düştüğünü, eğitimci olmanın gereği başarıya ve hedeflere öğrencilerle beraber yürümek gerektiğini belirtti. İnegöl ve Bursa kapsamında bir çok bilimsel ve kişisel gelişim etkinliklerine imza attıklarını sözlerine ekledi.

Bilal İşgören öğrencilere; İyi ahlak ile iş yaşantısında başarılı olmanın yollarını asla ümitsizliğe kapılmadan hedeflere ulaşma konusun da  azimli olma süreçlerinden bahsetti. Yazarın yeni çıkan 'Ağlamak Geliyor İçimden' ve 'Allah için Sev' isimli kitapları üniversite öğrencilerine imzalı olarak dağıtıldı.

Konferans sonunda Öğr.Gör. Tolga Bahadır Şimşek tarafından İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ve İlahiyatçı yazar Bilal İşgören’e  teşekkür belgesi sunulmuştur.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [02-Mar-2017]

Haber Görüntüleme : [1.024]