İnegöl Myo Bilim Sanat Ve Kültür Spor Topluluğu Faaliyet Toplantısı Gerçekleştirildi
 İnegöl Myo Bilim Sanat Ve Kültür Spor Topluluğu  Faaliyet Toplantısı Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuzun  öğrenci topluluğunun sosyal, akademik ve kültürel faaliyetleri içeren fikir ve işbirliği toplantısı  13 Şubat 2017  Pazartesi günü  seminer salonumuz da gerçekleştirilmiştir.

Topluluk Danışmanı İnegöl M.Y.O Müdür Yardımcımız  Öğr.Gör. Tolga Bahadır ŞİMŞEK başkanlığında toplanan ve bölüm temsilcilerinin de katıldığı toplantı da öğrencilerimizin her türlü yaratıcı fikir ve projelerin topluluk faaliyeti olarak yürütüleceği  ve okulumuz tarafından destekleme konusunda tüm Öğretim Görevlilerimizle işbirliği içerisinde olunması kararı alınmıştır.

Haber Tarihi : [13-Şub-2017]

Haber Görüntüleme : [1.131]