Elektrik Programı "Enerjinin Kariyeri" Konulu Seminer
 Elektrik Programı

31 Mayıs 2024 tarihinde Elektrik Programı öğrencilerine yönelik Trafo ve Doğru Akım Makineleri ve Programlanabilir Mantık Denetleyicileri dersleri kapsamında “Enerjinin Kariyeri” konulu seminer düzenlenmiştir. İnegöl Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hikmet Sami YILDIRIMHAN, İnegöl Meslek Yüksekokulu Elektrik Program Başkanı Öğr. Gör. Ömer ERİŞ, Elektrik programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Seval BULUT ERİŞ, UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Hasan Ali YÜRÜK ve ADA Elektrik firma sahibi Ali DEMİRHAN seminere katılmışlardır.

Enerji ve enerji verimliliği kavramları, Türkiye’deki enerji potansiyeli, Yenilenebilir ve Yenilenemez Enerji kaynakları, Trafoların Enerji iletimi ve dağıtımındaki görevleri, PLC destekli Enerji yönetimi konularında bilgiler öğrencilerimize sunulmuştur. Ayrıca Enerji sektörünün genel durumu, mezunların Enerji sektöründe yerleri ve kariyer planlamaları hususlarında bilgi ve tecrübe paylaşımı gerçekleştirilmiştir. Seminerin soru-cevap bölümünde öğrenciler konu ile ilgili sorularını sektör temsilcilerine yöneltmişlerdir. UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Hasan Ali YÜRÜK ve ADA Elektrik firma sahibi Ali DEMİRHAN’a seminere katılımları ve katkıları nedeniyle teşekkür belgesi verilmiştir.

Haber Tarihi : [03-Haz-2024]

Haber Görüntüleme : [314]