Dış Ticaret Programı Bursa Serbest Bölge Teknik Gezisi

Bursa Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Programı 1. Sınıf öğrencileri ve öğretim elemanları ile 30 Mayıs 2024 Perşembe günü Gemlik’te bulunan Bursa Serbest Bölgesi’ne teknik gezi düzenlenmiştir. Serbest Bölge yemekhanesinde yenilen yemeğin ardından Bursa Serbest Bölge Kurucu ve İşletici A.Ş. ‘nin konferans salonunda sektör temsilcilerinden Serbest Bölge ve Dış ticaret alanının incelikleri dinlenmiştir. Serbest Bölge ardından, Gemlik Roda Limanı ve Roda Antrepo sahası ziyaret edilerek yerinde incelemeler yapılmıştır. Teknik gezi, öğrencilerimizin derslerde öğrendikleri bilgileri yerinde görmeleri ve sahada gözlem yaparak iş hayatına adapte olmaları açısından faydalı olmuştur. Gezimizde bizden desteklerini esirgemeyen; İnegöl Belediyesi, Bursa Gümrük Müşavirleri Derneği ve Sirius Gümrük Müşavirliği’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haber Tarihi : [31-May-2024]

Haber Görüntüleme : [231]