U.Ü. İnegöl Meslek Yüksekokulu Okul Ve Bölüm Temsilcilerini Seçti

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu, kendi bünyesinde kurulan sandık kurulu ile bölüm ve okul temsilcilerini seçti. 875 öğrencinin katılım sağlayıp oy kullandığı seçimler sonucunda bölüm temsilcileri seçilmiştir. Daha sonraki aşamada bölüm temsilcileri oy kullanarak inşaat Teknolojisi 2. Sınıf öğrencisi Muhammet ÖZBEK Yüksekokul temsilcisi seçilmiştir. Seçimlerde görev yapan sandık başkanı Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Erhan KARA, öğrencilerimiz arasında yapılan seçimler demokratik koşullara uygun, sorunsuz ve birlik beraberlik ortamı içerisinde geçtiğini söylemiştir. Ayrıca Öğr.Gör. Erhan KARA seçimlerin galibinin İnegöl Meslek Yüksekokulu olduğu sözlerine eklemiştir.

İnegöl’ de Üniversite-Sanayi işbirliğinin önemli olduğunun üzerinde durularak,  İnegöl  halkı ile Üniversite öğrencisinin uyumlaşması ve yardımlaşması koşullarında temsilci öğrencimize büyük görevler düşmektedir. Üniversite birimimizde yapılacak sosyal, kültürel faaliyetlerle ilgili İnegöl özelinde bütün sivil toplum kuruluşlarından destek ve dayanışma beklenmektedir.

Haber Tarihi : [26-Eki-2016]

Haber Görüntüleme : [1.332]