"Artı Bir Üniversite Modeli" Türkiye'de En nitelikli Uygulama Seçildi

Bursa Uludağ Üniversitesi, İnegöl Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı koordinatörlüğünde, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İnegöl Halk Eğitim Merkezi ortaklığı ve hayırseverlerimizin katkılarıyla 2021 yılında başlayan, ülkemizde ve dünyada özel eğitim alanında ilk üniversite uygulama modeli olan “Artı Bir Üniversite Modeli” Milli Eğitim Bakanlığı, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Ankara’da düzenlenen, 2024 Hayat Boyu Öğrenme Zirvesi’nde “En Nitelikli Uygulama” ödülü almıştır. Modeli himayelerine alan Prof. Dr. Hikmet Sami Yıldırımhan hocamızı ve modeli geliştiren Öğr. Gör. Emre Bozdemir hocamızı tebrik ediyoruz. Geliştirilen bu önemli ve uygulanabilir modele ortaklıkları ve destekleriyle katkı sağlayan Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne, tüm hayırseverlerimize, uygulamaya büyük emekler veren özel eğitim öğretmenlerimize, tüm öğrencilerimize, Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerimize, tüm akademik ve idari personelimize çok teşekkür ederiz. Bu güzel modelin tüm üniversitelerimizde uygulanması ve yaygınlaşması ümidiyle.

Haber Tarihi : [08-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [340]