Bumatech-Metal ve Sac İşleme Teknolojileri Endüstriyel Otomasyon Fuarı Teknik Gezisi

29 Kasım - 02 Aralık 2022 tarihlerinde Bursa Tüyap-Fuar Merkezinde düzenlenen BUMATECH - Metal ve Sac İşleme Teknolojileri ve Endüstriyel Otomasyon Fuarına Makine programı 1.sınıf ve 2.sınıf öğrencileri ve öğretim elemanlarımız tarafından 01 Aralık 2022 Cuma günü teknik gezi düzenlenmiştir.
Metal , Sac İşleme ve Endüstriyel  Otomasyon  teknolojilerindeki  sektördeki gelişmeleri ve beklentileri  yerinde ve yakından takip edebilmek amacı ile sektörle ilgili firmalar ziyaret edildi. Teknolojideki gelişmeler ve sanayicinin Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden beklentileri hakkında görüşmeler yapıldı. Öğrenciler kendi ilgi alanlarına hitap eden firmaların standlarında  dolaşarak bilgi edindiler, staj-işyeri eğitimi ile ilgili görüşmeler yaptılar.
Özellikle fuarda sac-profil  işleme yöntemleri  ve makineleri , kaynak teknolojileri , kaynak makineleri -kaynak robotları , dişli kutusu-redüktör – kesici takım  üreten  / satışı yapan firmaların  standlarında incelemeler yapılarak  bilgiler alındı.

Haber Tarihi : [07-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [516]