Kariyer Planlama Dersi Kapsamında Sektör Günleri "Kamu Sektörü" Semineri Düzenlendi
 Kariyer Planlama Dersi Kapsamında Sektör Günleri

MUHASEBE VE VERGİ  BÖLÜMÜ; MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAM  BAŞKANLIĞINCA “KARİYER PLANLAMA“  DERSİ KAPSAMINDA SEKTÖR GÜNLERİ "KAMU SEKTÖRÜ” KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ.

Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi  Bölümü; Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı, Bölüm ve Program başkanlığı görevini yürüten Öğr.Gör.Zekerya ÇİFTÇİ tarafından; 13.11.2023 Pazartesi günü Saat 13:30’da Yüksekokulumuz seminer salonunda Kariyer Planlama dersi  kapsamında sektör günleri “Kamu Sektörü” konulu bölüm öğrencilerinin tamamına yakınının katılımıyla bir seminer düzenlenmiştir. Kariyer Planlama dersi sektör günleri kamu sektörü konulu seminerimize; İnegöl İlçemiz Kaymakam’ı Sayın EREN ARSLAN konuşmacı olarak katılmıştır.

İnegöl İlçemizin  Kaymakam’ı Sayın EREN ARSLAN; öğrencilik ve eğitim hayatıyla ilgili yaşamış olduğu süreçler, sınavlar, karşılaştığı sorunlar, emin ve kararlı bir şekilde  elde ettiği başarılarla dolu  kariyer yolculuğu hakkında deneyimlerini aktarmış olup tavsiyelerde bulunmuştur.  Ayrıca; öğrencilerimize Dilimizi, Tarihimizi, yaşadığımız bu Coğrafyayı çok iyi bilmemiz gerektiğine vurgu yaparak, günümüzde bilgiye çok rahatlıkla her ortamdan erişebildiğimizi ve bunun çok değerli olduğunu belirtmiştir. Öğrencilerimize sadece eğitim aldıkları alanlarıyla ilgili sınırlı kalmamalarını, sosyal ve çok değişik alanlarda kendilerini geliştirmelerinin önemli olduğuna dikkat çekmiştir. Herhangi bir konuda ön yargılı olmamaları gerektiğini, ben bunu başaramam dememelerini ve çok çalışmak zorunda olmaları gerektiğini ve ancak ısrarlı bir şekilde çalışmaları, çok istemeleri sayesinde hedeflerine ulaşabileceklerini ifade etmiştir. İnegöl İlçemizin Kaymakam’ı Sayın EREN ARSLAN öğrencilerimizden gelen sorulara çok içten ve samimi cevaplar vererek bilgilendirmede de bulunmuştur.

Seminerin kapanış konuşması;  Muhasebe ve Vergi  Bölümü; Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı, Bölüm ve Program başkanlığı görevini yürüten Öğr.Gör.Zekerya ÇİFTÇİ tarafından yapılarak; Okulumuz, Bölümümüz ve Öğrencilerimiz adına İlçemizin Kaymakam’ı Sayın EREN ARSLAN’a teşekkür edilmiş olup, Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Nazire ŞİRİN hocamız tarafından, İlçemizin Kaymakam’ı Sayın EREN ARSLAN’a teşekkür belgesi takdim edilerek, fotoğraf çekimiyle seminer sonlandırılmıştır. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [14-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [881]