MEYOK E-Bülten 5. Sayı Yayımlandı

Değerli paydaşlarımız,

Bursa Uludağ Üniversitesi MEYOK Koordinatörlüğü olarak Meslek Yüksekokulları E-Bültenin 5. sayısı ile sizlere ulaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Geçtiğimiz sayılardan farklı olarak MEYOK Koordinatörlüğü’nün de faaliyetlerinden özet bir kısım ile Üniversitemiz Meslek Yüksekokullarına ait son altı aya ilişkin faaliyetlere yer verilmiştir. MEYOK E-Bülten ile paydaşlarımıza 15 farklı Meslek Yüksekokulu’nun teknik, sosyal, tarım, gıda, hayvancılık ve sağlık alanlarında okuyan 20500 öğrencisine sunduğu olanakları, düzenledikleri etkinlikleri, gerçekleştirdikleri sanayi iş birliklerini ve yaptıkları eğitimde iş birliği protokollerinin bir kısmını okuma fırsatı bulacaksınız. Meslek Yüksekokullarımız 57 farklı program ile Bursa ve Türkiye sanayisine nitelikli insan kaynağı yetiştirmeyi başarmıştır. Bu başarıyı arttırarak sürdürmekte kararlı olan Bursa Uludağ Üniversitesi öğrenci dostu bir Üniversite olarak faaliyetlerine durmaksızın devam etmektedir. Bursa sanayisi ile köklü ilişkilerini güçlendirmek ve işbirliklerini arttırmak hedefinde olan Meslek Yüksekokullarımız istihdam açısından önemli bir yere sahiptir. Son olarak, MEYOK E-Bültenin hazırlanmasında emeği geçen Meslek Yüksekokulu Müdürlerimize, her Meslek Yüksekokulunun E-Bülten temsilcilerine, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı akademisyenlerine, E-Bültenin mutfak ekibi olan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı akademisyeni Öğr. Gör. Evrim Sırmalı ve öğrencileri Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu “Grafik Tasarım Topluluğu” üyelerine (Betül Çelik, Bilal Zeybek, Elif Yılmaz, Furkan Yılmaz, Gülfem Tuğçe Davulcu, Kardelen Atayan, Mehmet Can Özgümüş, Özge Kaya, Sevcan Açar, Yasemin Toraman) çok teşekkür ediyorum. Yayın hayatı olarak 2,5 senesini dolduran MEYOK E-Bültenin nice seneler boyunca yayımlanmasını temenni ediyorum. Yeni sayımız hayırlı ve uğurlu olsun.

Okumak için tıklayınız...

Haber Tarihi : [12-Tem-2023]