2023 Mezuniyet Töreni Düzenlendi
 2023 Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İnegöl Meslek Yüksekokulu,  2022-2023 Eğitim Öğretim yılında mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenledi.

İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen tören; İnegöl Kaymakamı Eren ARSLAN, BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem DOĞANGÜN, İnegöl Belediye Başkanı Alper TABAN, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hikmet Sami YILDIRIMHAN, İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan BAYDEMİR, İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin GÖÇMEN, İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü  Ömer GÖKTÜRK, İnegöl Müsiad Başkanı Bahri Sinan YAZAROĞLU, İnegöl MYO öğretim elemanları, idari personelleri, öğrencileri ve ailelerinin bulunduğu geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hikmet Sami YILDIRIMHAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem DOĞANGÜN, İnegöl Kaymakamı Eren ARSLAN ve İnegöl Belediye Başkanı Alper TABAN konuşmalarında mezun öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi.  Törende mezun olan öğrenciler adına konuşma yapan yüksekokul birincisi Fatmanur ŞANLI katkılarından dolayı yüksekokul öğretim elemanlarına ve ailelerine teşekkür ederek mezun arkadaşlarını tebrik etti.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yüksekokul birincisi seçilen Fatmanur ŞANLI’nın mezuniyet yaş kütüğüne anı plaketini çakmasının ardından, derece yapan öğrencilerden Okul 1.’si İlk ve Acil Yardım Programı öğrencisi Fatmanur ŞANLI, Okul 2.’si İlk ve Acil Yardım Programı öğrencisi Yasemin YILDIZ ve Okul 3.’sü Pazarlama Programı öğrencisi Özlem BİLGE’ye protokol üyeleri tarafından plaketleri takdim edildi.
Derece yapan öğrencilere plaketlerin takdim edildiği program, anı belgelerinin dağıtılması ve hep birlikte kep fırlatılmasının ardından sona erdi.
 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [23-Haz-2023]

Haber Görüntüleme : [1.332]